طرز تهیه کیک صبحانه بدون فر

در این روزهای پر مشغله و پر هیاهو یک صبحانه مفصل در کنار خانواده می تواند حس بهتری را در شروع یک روز تعطیل برای ما ایجاد کند. مادران ایرانی که تمامی عاشق خانواده خود هستند روزهایی که تمام اعضای خانواده در خانه هستند انرژی بیشتری برای درست کردن وعده های غذایی رنگارنگ دارند. ما در این مطلب قصد داریم به بانوهای ایرانی در تهیه یک کیک صبحانه دلپذیر کمک کنیم

مواد لازم

تخم مرغ:4 عدد

روغن مایع: 4 عدد

کره:70

شکر:120 گرم

آرد قنادی: 170 گرم

بیکینگ پودر: 2قاشق مربا خوری

وانیل: یک سوم قاشق مربا خوری

پودر حل(اختیاری): یک چهارم قاشق مربا خوری

پودر گل سرخ (اختیاری): یک چهارم قاشق مربا خوری

گل زعفران(اختیاری): چند عدد

انواع مغزها: خلال پسته، خلال بادام ، گردو خرد شده ،کنجد ،پرک بادام. (البته می توانید یکی از این مغز ها را استفاده کنید)

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی مواد را با هم ترکیب کنید، تا شکر حل و مایع کش دار شود. چیزی حدود 4 تا 5 دقیقه صبر کنید روغن را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه و با هم زن دستی آن ها را با هم ترکیب کنید. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید. برای اینکه پف کیک نخوابد مواد را تا حدی که یک دست شود به آرامی هم بزنید

کف قابلمه و دیواره آن را کامل چرب، مواد را داخل آن ریخته و در آخر خلال پسته، بادام، کنجد و... را بر روی آن بریزید. دمکنی را بر روی درب آن بگذارید و شعله پخش کن را در زیر قابلمه قرار دهید. بعد از حدود یک ساعت که یک سمت آن طلایی شد کیک را به آرامی برعکس کنید و اجازه دهید طرف دیگر آن نیز طلایی شود

نکات برای پخت بهتر کیک

برای پخت کیک به کمک فر  آن را در دمای 180 درجه سانتی گراد برای حدود 45 دقیقه در فر قرار دهید

برای عطر بهتر کیک می توانید از کمی گل سرخ و یا زعفران استفاده کنید

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر

طرز تهیه کیک ساده
 

نظرات

اولين کسي باشيد که نظر ارسال ميکند
Already Registered? Login Here
مهمان
یکشنبه, 19 مرداد 1399
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.