طرز تهیه کیک ساده

ایرانی ها در مهمانی و معاشرت های خانوادگی و دوستانه خود، عادت به پذیرایی بسیار با سلیقه و شیک دارند. دست پخت و هنر بانوان ایرانی این ضیافت ها را بیش از بیش رنگین و زیبا تر می کند. کیک یکی از دسرهای خوشمزه است که در اکثر اوقات خیلی سریع و آسان پخته می شود، و برای روزهایی که زمان کمی داریم بسیار مناسب است. داشتن دستور پخت یک کیک آسان می تواند به ما برای داشتن یک پذیرایی خوب کمک کند. برای پختن یک کیک خوشمزه در ادامه این مطلب با ما هراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: 3 عدد

کره: 125 گرم

آرد سه صفر: 1پیمانه

خاک قند: 1 پیمانه

بیکینگ پودر: 1قاشق مربا خوری

وانیل: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا کره ها را برای مدت کوتاهی حدود 10 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا برای ترکیب با خاک قند و زرده تخم مرغ آماده شود. فر را برای بیست دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. کره را به زرده اضافه و آن را خوب با همزن برقی بزنید این کار را تا زمانی که زنگ این ترکیب روشن و شود ادامه دهید. بعد از آن خاک قند را الک کرده و به آن اضافه و مجدد آن ها را با همزن بزنید دقت کنید که تمام مواد بصورت یک دست ترکیب شوند. در مرحله بعد آرد را الک کرده، وانیل و بیکینگ پودر را به آن اضافه وآن ها را داخل ترکیب زرده تخم مرغ، کره و خاک قند بریزید و با همزن خوب بزنید تا یک دست و لطیف شود. بعد از آن سفیده تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه با همزن برقی بزنید، هنگامی که زرده کامل سفید شد و پف کرد کاسه را برگردانید اگر سفیده در ظرف باقی ماند و برنگشت اماده ترکیب با مواد است. حالا سفیده را به ترکیبی که آماده کرده اید اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا تمام مواد باهم ترکیب شوند. ظرفی که می خواهید کیک را در آن بپزید با کمی روغن مایع چرب کنید و بعد مایع را در آن بریزید. اگر کاغذ پوستی در منزل دارید می توانید آن ر در کف ظرف قرار دهید تا کیک به ظرف نچسبد و جدا کردن آن بعد از پخت راحت تر شود. ظرف را برای مدت حدودی 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید

چند نکته

برای لطیف شدن و بهتر شدن طعم کیک می توانید 100 گرم خامه در مایع آن قبل از اضافه کردن سفیده تخم مرغ بریزید

اگر مایل هستید می توانید بعد از اینکه مایع را داخل ظرف ریختید تکه های شکلات روی آن بریزید و یا از گردو و کشمش استفاده کنید

بعد از گذشت 30 یا 35 دقیقه درب فر را باز کنید چنگال را در گوشه ای از کیک فر کرده و بیرون بیاورد اگر مایع کیک به چنگال نچسبد کیک آماده شده است

برای تزئین کیک می توانید از خاک قند، شکلات تخته ای رنده شده و یا حتی خامه قنادی نیز استفاده کنید

بیشتر بخوانید: کاپ کیک شکلاتی بدون فر

طرز تهیه کیک صبحانه بدون فر
طرز تهیه شیرینی خونگی
 

نظرات

اولين کسي باشيد که نظر ارسال ميکند
Already Registered? Login Here
مهمان
یکشنبه, 19 مرداد 1399
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.