طرز تهیه خمیر فوندانت

خمیر فوندانت برای کسانی که به پخت کیک و شیرینی علاقه دارند نامی آشنا است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این خمیر را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم

آب سرد: 3 قاشق سوپ خوری

پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری

گلوکز یا بادکا یا شیره ی ذرت: 2 قاشق سوپ خوری

روغن قنادی: 1 قاشق سوپ خوری

وانیل: 1/4 قاشق چای خوری

پودر قند الک شده: 450 گرم

نشاسته ی ذرت: 20 گرم

گلیسیرین خوراکی: 2 قاشق سوپ خوری

رنگ خوراکی: به میزان لازم

ژلاتین را به روش بن ماری در آب حل کنید

وانیل، گلوکوز و گلیسیرین را به محلول ژلاتین اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شوند

مقدار را از پودر قند را در یک ظرف میریزم و محلول ژلاتین را در وسط آن می ریزیم و کامل ورز می دهیم تا مواد باهم کامل باهم ترکیب شوند

مابقی پودر قند را به خمیر اضافه کرده و ورز دهید طوری که خمیر لطیفی بدست بیاید

برای اینکه خمیر فوندانت رنگی داشته باشید مقداری از خمیر را جدا کنید و چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کرده و ورز دهید

                           بیشتر بخوانید: تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

نکاتی در باره خمیر فوندانت 

اجازه دهید خمیر خنک شود، بعد از آن را باز کنید

زمانی که می خواهید خمیر را باز کنید روی آن پودر قند بپاشید

برای اینکه هنگام باز کردن خمیر راحت تر باشید دست خود را به گلیسیرین و روغن آغشته کنید

دقت داشته باشید خمیر بعد از خشک شدن کمی تیره تر می شود به همین دلیل رنگ کمتری به آن اضافه کنید

حالا نیز به می توانید از این خمیر برای تزئین کیک های خود استفاده کنید

تعدادی از کیک های فوندانتی قنادی نهال  

طرز تهیه چسب خمیر فوندانت
طرز تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو
 

نظرات

اولين کسي باشيد که نظر ارسال ميکند
Already Registered? Login Here
مهمان
یکشنبه, 19 مرداد 1399
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.